Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Proč jenom mám z debaty posledních dnů (článků pana Koudelky,..., poplakávání pana Štěpánka na neviditelném psu,..) ten pocit pocit, že největším problémem není paní Lipovská, ale to, že se ukázalo kdo je kdo, upozornilo se na názory kandidátky (kandidátů - kdo to sledoval, tak víceméně všech podstatných, což je dobře) a kdo za ní stojí. To poslední, se mi zdá, vadí potrefeným nejvíce.

0 0
možnosti
TH

Nevím, myslel jsem, že jsem to psal dostatečně jednoduše. Tak jinak: jaký je rozdíl v kvalifikaci, když je účetní ve firmě členkou komunistů, nebo Svobodných?

0 1
možnosti
FS

Naprosto souhlasím s názorem senátorů i dalších, ta žena toužící po zrušení ČT tam nemá co dělat!! Ten šílený boj několika mocných pánů proti ČT jenom proto, že si ČT v několika pořadech dovoluje uvádět jejich poklesky, to je ukázkový bolševický či komunistický přístup papalášů ke svobodě tisku. Prý to tak chodí v Číně, v Rusku a Severní Koreji. A proto i u nás, podle kádrových pořádků či pořadníků (anebo jak se to jmenovalo, ppředseda Filip z KSČ by mě doplnil), je třeba do kontrolních úřadů uvést kývající pajduláky, kteří ty neposlušné redaktory zkrotí! A když to nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlém - veřejnoprávní sdělovací prostředky tito mocipáni raději zruší a nahradí soukromými médii, však oni se s redaktory placenými Kellnerem či Soukupem velmi dobře domluví!!

1 10
možnosti
PK

....opět omyl. každý kdo musí povinně platit koncesionářský poplatek tam může být....pokud tomu tak nebude, pak s vámi souhlasím..

5 0
možnosti
AL

Bezvadně napsané!

Karma.

R^

7 2
možnosti
JS

Souhlasím a karma, mě spíše ti senátoři připomněli socialistické kádrováky, takže ten příměr k těm pragovákům docela sedíR^.

24 2
možnosti
MV

Opravte si preklepy a pravopisne chyby. Dekuji

1 9
možnosti
JS

Když už tady jste přes ten pravopis, tak čeština ještě nezrušila háčky a čárky, tak si to opravte, děkuji.;-)

12 2
možnosti
MV

Vám k tomu, abyste ze sebe udělal hlupáka, stačí jeden blog.

6 19
možnosti
AL

A Vám pouze jediný příspěvek.

11 1
možnosti
Foto

;-DNo udělal jste ho ze sebe zase

8 13
možnosti
TH

Opět jeden argumentačně silný příspěvek. Vy jste s panem Valičkem kamarádi, nebo jste se nakazili každý jinak?

0 1
možnosti
Foto

Je mi úsměvná ta dehonestace skupiny 19 senátorů, to přezíravé povyšování se autora.

Tak nějak vystupovali v socialistické televizi komentátoři z nichž jeden co mi utkvěl v paměti, jmenoval se Jambor. Také tak posměšný, arogantní, svou dikcí agresivní a povyšující se projev. Proč upíráte demokratickou možnost těmto lidem se vyjádřit k aktuálnímu dění? Proč tolik posměšnosti ve vašich přirovnáních? Komu se chcete zalíbit, komu se tímto podbízíte?

10 18
možnosti
JN

Nejde o dehonestaci, Pajonku. To že ti to tak připadá je jen známkou toho, že se můžeš bez uzardění zařadit na seznam těch senátorských darmožroutů.

9 1
možnosti
IB

I77v52o 96B65o93u46š93e

8. 2. 2020 1:34

Presto jste tu latku prekonal.

5 1
možnosti
Foto

Ovlivňuje členství v radě TV příslušnost k nějaké politické straně? Či tomu tak není.

To co jsem si přečetl z blogu o činností komise, tak s politikou má málo společného a ekonom je tam na pravém místě. I dva by bylo lepší. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik