Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Naprosto logické. Konečně to někdo správně pochopil. Karma;-)

3 0
možnosti
Foto

Asi tak ještě před rokem EK opravdu hovořila o možnosti, že každá země EU dostane za každého přijatého uprchlíka asi 6 tisíc euro. Mezi běženci se brzy potom rozšířila mylná informace, že tuto částku dostane na ruku každý uprchlík a zájem o Evropu okamžitě prudce vzrostl a migranti začali do Evropy utíkat (inu jako běženci) přímo poklusem.

0 0
možnosti
BH

Co všechno se musí stát aby se koněčně upravilo azylové řízení požadavkům doby! Žadatele koncentrovat do chráněných táborů a jedině tam přijímat žádosti! Humanitu naplňovat pouza materiálně a volnost pohybu poskytnout pouze úspěšným žadatelům o které projeví zájem nějaký stát!!!

5 0
možnosti
MP

Málo rozvinutým zemím, jako je ta naše, ty migranty "prý" pošlou jako dárek, jako takovou bratrskou pomoc. Ani děkovat prý nemusíme;-). A taky nemáme pořád po česku brblat a hledět darovanému koni na zuby. Tak nějak to hlásilo rádio Jerevan;-D

7 0
možnosti
TH

Tak to, sice nepovinně, ale pěkně děkuju! :-(

0 0
možnosti
TH

Současná EU je neakceptovatelné svinstvo a ukazuje se to víc a víc. Klaus měl pravdu už před 15ti lety. Ale mohl to vnímat každý, kdo si přečetl něco o lisabonském diktátu.

11 0
možnosti
RV

To víte, ten přínos imigrantů už byl tak ohromný, že je dokonce museli začít solidárně rozdělovat, aby došlo na všechny.

14 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik