Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politici po ́89 bez ohledu na politickou příslušnost v míře rostoucí používali lež v denním životě a nejen, že jim to procházelo, byli za to dokonce vyzdvihování a opakovaně voleni.

Dostali jsme se do stádia, kdy lež politiků (a tím i celého národa) je běžným nástrojem k získávání nejen nemorálních, ale i protizákonných výhod.

Politici povýšili lež na vysokou školu politických sfér a stále se jim dostává nejen podpory bloudů a nejen, že nejsou trestáni, jsou i favorizováni pro volby.

Lež se z tolerovaného nástroje stala hodnotícím měřítkem a kdo lépe lže je lepší politik.

I u mne nastal posun - to, co mne dřív dostávalo do stavů silného rozhořčení až zuřivost, u mne dnes vyvolává údiv nad lidskou omezeností a hloupostí.

1 0
možnosti

Kdo chtěl pochopit podstatu,pochopil,kdo nechce dělá že nechápe,ale nikdo nedokázal odpovědět proč se kvůli daleko větším kauzám nesvolávali mimořádné schůze a teď najednou ano?To je oč tu běží a upřímně,kdybych měl prostředky jako p.Babiš a manželka projevila přání něco provozovat,zachoval bych se stejně a to včetně té dotace.Zachovalo by se stejně 99% z nás včetně,momentálně lidskoprávního aktivisty,Kalouska!

0 3
možnosti

Nebylo potřeba, Gross odstoupil kvůli 1 mil., Nečas kvůli kabelkám....Odstoupili sami. A co se týče vaší poslední věty, zkuste si představit, že by toto státem dotované hnízdo patřilo právě Kalouskovi - to by ho Babiš ničil, cupoval, likvidoval, Kobru a FAU na něj poštval, Zeman by se do toho zapojil, to by najednou nebylo pod jeho rozlišovací schopnost;-D

6 0
možnosti

P62e28t88r 78G83r62u82b54e58r

27. 3. 2016 10:44

Říkáte, že kradl. Pak musím poznamenat, že kdyby ostatní politici or roku 1989 kradli pouze jako on, tak nám dnes "lítají pečení holubi do huby".

1 9
možnosti
Foto

Vy jste fakt legrační. ;-D

5 0
možnosti
Foto

A k tomu lhaní. Nikdo není povinen - bohužel - bez souhlasu těch dotyčných sdělovat někomu jinému skutečnosti, které třeba ví o majetkových vztazích jiných osob, ani v případě členů vlastní rodiny, kde také k tomu musí mít jejich souhlas. Vlastností akcie na držitele je, že za jejich vlastníka je považován ten, kdo prokáže jejich vlastnictví na valné hromadě. A ani pan Babiš nemohl vědět s naprostou jistotou, kdo tedy ty akcie vlastnil v momentu podání žádostí o dotaci.

1 10
možnosti
Foto

Jenom na okraj, vyvedení Čapího hnízda z Agrofertu bylo logickým krokem, protože jeho aktivity zcela určitě nesouvisely z hlavním předmětem podnikání holdingu. A jako samostatná právnická osoba zcela určitě mohl požádat o dotaci. Součástí podmínek přidělení dotace nebylo čestné prohlášení, že jeho vlastník není schopen ufinancovat celou akci sám, tedy že je v bankrotu.

1 11
možnosti

Pane Řezníku, začněte používat zdravý rozum. S touto Babišovou obhajobou už jste dávno za hranicí trapnosti.

5 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik