Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To není řešení, bohužel. Napadáni jsou stejnou měrou i mladiství a dokonce i malé děti. Pokud se jde dospělý/á večer bavit a plánuje popít, tak s sebou soudný člověk zbraň stejně nevezme, čili pozdní návrat a nejrizikovější čas je nejištěný.

Navíc, útočník si vybírá nejen oběť, ale i čas a vždy má iniciativu. Pokud vás obestoupí 5-30 chlapů, tak by jste se "ubránil" jen odjištěním granátu v kapse, pistolí těžko a puškou už vůbec. Nemalujte si to jako férovku s čistým výhledem a klidem na rozvahu a míření.

To že máme a jinde měli poměrně bezpečnou společnost (jako opravdu) je dáno vysokou průměrnou mírou slušnosti jednotlivců a efektivnosti policie a dalších složek, sebeobrana tohle nikdy nenahradí. Ale je jasné, že to končí a kvéry budou nutností, takže s nadpisem musím souhlasit. Jen ať si nikdo nemyslí, že to tak bude lepší.

0 0
možnosti

Nedovolil bych si křehkým ženám doporučovat nosit či obsluhovat AK-47 a to ani v semi-automatu. Možná by to mělo větší odstrašující účinek, ale tahat sebou nějakých 5kg neforemné hmoty je poměrně nepraktické. Ale v principu samozřejmě souhlasím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik