Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud naše nejdelší dálniční tepna vypadá od Prahy po Olomouc jako parkoviště a u Ostravy jako nejrychlejší autokrosová trať, tak se nedivím, že mnozí řidiči balancují na hranici šílenství.

1 0
možnosti
Foto

Pokud Ťok skutečně uvedl, že se počet usmrcených při nehodách zvyšuje, pak lže, protože PČR ve svých statistikách uvádí opak. Počty usmrcených se stabilně snižují, jen občas dojde k nějakému výkyvu, který ovšem není nijak výrazný.

http://www.policie.cz/clanek/statistika-nehodovosti-900835.aspx?q=Y2hudW09MQ%3d%3d

2 0
možnosti
Foto

Pan ministr Ťok má naprostou pravdu. Jezdím hodně, ale to, co se děje na našich silnicích není vidět nikde v okolních zemí kolem nás.

1 5
možnosti

To mi připomíná toho pána co jede po dálnici D1 u Jihlavy a najednou slyší v rádiu hlášení: "Pozor ! Na dálnici D1 u Jihlavy jede jeden šílenec v protisměru!". A pán si říká: "Co jeden! Všichni!"

0 0
možnosti

Máte pravdu. Pořád se píše o stavu autoparku, zpřísnění technických kontrol, emisích...ale o katastrofálním stavu silnic nic. Na druhé straně mám ale pocit, že mnohým řidičům chybí pud sebezáchovy. V Německu se prý dělí řidiči na ,,Schumachry" a ,,Staumachry" s tím, že ,,Schumachři" jsou jen dva. Já s řidiči v Německu mám ale daleko lepší zkušenosti, než zde. Tam se také dálnice opravují zásadně v noci. Nevím, proč zrovna v tomto si nevezmeme z od tohoto (ne)populárního souseda mustr, když jinak si ho snažíme brát skoro ve všem.

3 0
možnosti

Někteří "řidiči" jsou opravdu hovada, a vymyslet systém na jejich "odchyt" nelze. Proč nestanovit výši pokuty % z příjmu, těch 25k pro některé z nás je likvidační, ať to pracháče bolí stejně jako chudého...

2 1
možnosti

Vaše poznámka vyznívá poměrně závistivě (na pracháče je potřeba si došlápnout, nás chudáky nechte na pokoji) a já jsem v principu proti třídnímu boji dělnické třídy proti vykořisťovatelským kapitalistům.

Nicméně pokud mám reagovat k věci, tak si nemyslím, že pokud je někdo hovado, tak s ním výše pokud něco udělá, ale spíš se vyboduje (nebo se už vybodoval). A pokud je to hovado se styky, tak je to úplně jedno. Svět nikdy nebude dokonalý. S tím je třeba se smířit a zařídit se dle toho.

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik