Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto souhlasím ! Skvělý článek ! Jen se bojím, že až přijdou volby, většina nepřijde a pak to ten zbytek nasype stejným lumpům !

1 0
možnosti
Foto

Jakmile jsem dočetl k:

"zakázali bychom si obyčejné žárovky, vysavače s velkým příkonem, hodně či málo zahnuté banány?"

tak mi napadlo, že ještě chybí pomazánkové máslo a rum.

Pokud se domníváte, že Vám někdo diriguje Váš život, je to Váš problém.

Vy ráčíte patřit k těm, co dokážou jen remcat, ale na chodu státu se neráčejí podílet. A to platí patrně pro větší část národa.

Stát jsme my. A ten vytváříme k obrazu našemu. Rv

0 4
možnosti
Foto

Stát nikdy v dějinách nebyl "My" .  Vždy byl jen "Oni".

2 0
možnosti

Rád bych si myslel, že někdy kolem let 1992-1998 (2000)  měl našlápnuto k "my". Ale pravda, je k tomu být třeba hrozivým optimistou :-(.

2 0
možnosti

Řešení je. Nevolit pořád dokola stejné lidi co se už provařily a nebo co plynule přechází z jedné strany do druhé , kde tuší více voličů. Většina začínala v KSČ a přes OF a ODS a ODA se přesunuly do ANO .

1 0
možnosti

Pane Hudecku. Posledni odstavec vaseho blogu je presne to, co cesky narod dokaze udelat. Ukazat na mnozstvi chyb, ktere nase republika ma, ale RESENI nikde. Zamyslete se trosku a napiste nejake reseni k nektere vasi otazce. Velice tezke, ze? A to jste jedinec. Na zmenu je potreba reseni a take davy obcanu, kteri toto reseni podpori.

Zde vam navrhuji reseni mnoha nasich chyb. Zkracene se toto reseni nazyva "Prezidensky system". Nebudu vas a ctenare unavovat rozborem tohoto systemu. Bude-li vam vsak nutno vedet vice detailu tohoto systemu, jsem ochoten pokracovat. Jen staci odpoved na tento muj prispevek. (to plati pro ctenare a diskutujici na tomto blogu)

0 1
možnosti

Já si nejsem jist. Dle modelu se může prezidentský systém zvrhnout v mnohem horší zvěrstva než jsme zvyklí. Pokud máte na mysli třeba systém, který v jisté variantě používají USA, uvědomte si prosím, kolik škod stihl za 2 volební období Obama napáchat svými slavnými prezidentskými dekrety.

2 0
možnosti

Při volbách si, alespoň já volím někoho komu věřím a od koho čekám že mě bude zastupovat jako svého voliče. Co se stane po volbách? Zřejmě jsou napadeni nějakým virem nebo co, protože najednou se chovají úplně jináč. Už je moje problémy nezajímají nezastupují mě jako by na mě zapoměli.

Tak mě napadá jestli by nepomohla nějaká účinná desinfekce, dát je všechny do karantény. Ale koho na jejich místo pokud se nepovede ten vir pacifikovat?

3 0
možnosti
Foto

To chce klid - to je jako nástup branců do kasáren. Ze předu hostesky a nápis "Vítáme nové brance" a za bránou už jenom velitelé tvářící se přísně a nad bránou nápis "Už vás máme!". Tak to je v kostce celá záležitost našich voleb. Ano, můžeme si hrát jenom na vlastním českém písečku a tvářit se přitom svobodně. Ano - ale na podstatně menším území. Ano - EU je poslední dobou samý problém, ale konečně to fádní zpravodajství začalo mít náboj a šťávu.

2 0
možnosti
Foto

Autor článku chce odejít z EU a z politiků má rád Tomio Okamuru. Na celý článek mi stačí jedna věta.:-/

0 5
možnosti

Tomia opravdu rád nemám (naopak), i když s ním možná v něčem souhlasím (trochu). Jinak máte skoro pravdu. Raději bych EU zgruntu změnil, ale protože je už z principu nereformovatelná, tak raději pryč.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik