Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řecko by muselo vystoupit z EU a pak si může platit třeba shrabaným listím. Zatím to ale nejde. Autor evidentně nemá EU rád a nejraději by z ní vystoupil.

0 0
možnosti
AK

Řecké dluhy jsou nesplatitelné a tak se nikdo už ani nebaví o jejich splácení.

Jde o to, že i když vše, co ekonomika vyprodukuje pošlete do věřitelských bank, stále to ještě nestačí ani na zaplacení úroků. A tak se vám jich část zase přičte k jistině a dlužíte zase o něco víc.

A tak se jedná o odpuštění cca 1/3 dluhů, aby byly aspoň úroky z nich zaplatitelné.

Co se týče daní, je podstatné jakých.

U nás jsme byli svědky stálého snižování daní firmám a bohatým (kteří ty firmy vlastní) a zvyšování daní, které nejvíc postihnou ty nejchudší (snížená sazba DPH se ztrojnásobila na 15%).

Když firmy a bohatí přestávají platit daně a vzhledem k tomu, že reálné příjmy zaměstnanců stagnují, není divu, že nelze sociální stát udržet v původním rozsahu.

2 0
možnosti
RS

Naopak, právě že se baví o "splácení dluhů", nikoliv o "splacení dluhu". Cílem je platit, platit, platit.....

0 0
možnosti
JH

J97a43n 55H43l54e50d88í43k

8. 7. 2015 11:23

je nutné neurážet řeckou důstojnost, a platit mlčky bez ataků, oni jsou si plně vědomi, že reálná život úroveň je nižší, než např bulharská, ale když zbylých 27 států platí s úsměvem sobotků a fíconů, proč by se měli najednou uskrovňovat? a pracovitost pojmem neznámým, na opravách AKROPOLIS se denně pracuje max 1 hodina, 4x týdně a to už 30 let.

4 0
možnosti
HH

Přestaňte urážet obyčejné lidi. Podle vás by bylo nejlepší, aby volební právo měli lidé s IQ 100 a více.

0 0
možnosti
Foto

To je dobrá myšlenka. Většina takových voličů si uvědomí, že na dluh nelze žít do nekonečna a koblihou se také nenechají uplatit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik