Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

.....čo s takými? Zastreliť treba.....

0 0
možnosti
TH

A budou další. Mnoha lidem se líbí manipulovat s osudy ostatních. Nemělo by smysl na radu ČNB podat trestní oznámení, když evidentně dochází k porušování zákona? Je tu nějaký právník?

0 0
možnosti
Foto

Inflace je v podstatě zbabělá daň. Namísto aby se občanům na základě politické dohody odebralo několik bankovek z jejich portmonky (daň), tak se vytiskne pár nových bankovek a najednou mají ty papírky v peněžence o trochu menší hodnotu. Je to taková finanční kulka zezadu.

8 0
možnosti
PT

P26e92t78r 35T53o67m54e44k

6. 2. 2015 23:05

Přesně, oni si na nás zkoušejí nějaké bankovní poučky, jejich první "měnová reforma" zjevně nepřinesla důsledky, které prognózovali, tak si teď dávají pauzu a vymýšlí další kroky. Že se nestydíte pane Singere a spol. Jste škůdci.

6 0
možnosti
Foto

Činnost darebáků z ČNB musí být trestně posouzena. Okradli občany o miliardové hodnoty.

7 0
možnosti
PK

VedeníČNB se zřejmě snaží zasahovat do věcí, které s jejím posláním nesouvisí. Snaha ovlivňovat kurz koruny, kterou zdůvodňuje potřebou podpořit export svědčí o tom, že pánům Singerovi a spol. nestačí stupeň důležitosti, který jim náleží, ale chtějí si dobýt  větší slávu. To se jim sice daří, ale negativně. Slavný byl například i Jack rozparovač a dokonce i Hitler a Stalin, kteří se na ropzdíl od Singera zapsali do světových dějin.

3 0
možnosti
MK

R^R^Dobrá analytická  úvaha. Ale ono si stačí přečíst životopis Singera a hned musí být zřejmé, za koho ten Singer kope. Česká republika a její občané to určitě nejsou

7 0
možnosti
TH

Děkuji za poznámku. Máte naprostou pravdu, ale nechtěl jsem do toho motat osobní preference jednotlivých členů rady. I tak mi to připadlo hodně komplikované na krátký článek. A nakonec se mi to s tou krátkostí stejně vymknulo z rukou ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik