Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nespomínam si, že by v posledných rokoch či desaťročiach niekto spáchal (kdekoľvek na svete) teroristický útok v mene Ježiša Krista. Maximálne sa nejaká sektárska partia dobrovoľne a hromadne odobrala na onen svet. Ale na teroristický útok v takomto duchu si naozaj nespomínam. A že by si liberálné médiá na tom poriadne zgustli...

Tak prečo je islam stále vydávaný nie za rovnocenné náboženstvo s kresťanstvom alebo dokonca za lepšie? Že preháňam? O mainstreamových médiách sú v poslednom čase o islame len samé pozitíva, o kresťanstve skôr len samé negatíva...

2 0
možnosti
Foto

jsou prostě hodní....a modlí se někteří do roztrhání těla....i našeho;-)

2 0
možnosti
JL

Vědecky tak vyspělá země jako USA samozřejmě musí vědět, že akce vyvolává reakci, čili čím více americká armáda a americká politika expanduje, intrikuje, zabíjí, mučí, ponižuje, tím více na ni islámští militanti budou útočit - budou útočit zástupně, když nebudou moci na USA a jejich armádu, na kolaboranty, budou zastrašovat, nic jiného neumím, jsou to iracionální nevědečtí muslimové - Orient. Takže moudří zápaďáci by se měli stáhnout a reakce se zmenší. Ale jak jsem četl nějaký americký komentář - z Afghanistánu se nestáhneme, máme tam "pipeline"...takže tenhle krvavý cyklus je trošku zacyklený. A zastavit to mohou jen Američani, však to taky vyvolali.

0 3
možnosti
MR

M10i45l36a64n 45R61a64d87e30k

16. 12. 2014 4:08

to uz jsem napsal v mem blogu vcera, par minut pote co se to stalo, ze se to okeca, a hele, nemylil jsem se.;-O

4 0
možnosti

Byl to praktikující muslim ? Byl. Ergo je to muslimský terorista.

4 0
možnosti
AJ

pokud umožníš nosit zbraně těm obyčejným hodným občanům, tak to zároveň umožníš a zjednodušíš i těm zlým, pomateným ... .

1 9
možnosti

ti zlí a pomatení se neohlížejí na žádné zákony a nosí je i bez nich

16 1
možnosti
JL

Byl jste někdy v Austrálii? A pak ještě jedno - nikdo toho pořádně nic neví, ale Vy máte jasno.

0 6
možnosti

dneska jsem o tom po Skypu mluvila se svým strejdou, který vSydney žije od r. 1970 - a měl v velice podobný názor...

10 0
možnosti
JA

Celkem souhlas, jen tou poslední větou jste to tak nějak zabil. Ve Velké Británii je zákaz zbraní, myslíte, že se tam žádné teroristické útoky nemůžou stát?

0 0
možnosti
TH

Promiňte, když jsem to teď s odstupem četl, moje vyjádření je pitomé. Doplnil jsem:

"nedopadlo by to Sydney zásadně lépe, kdyby Australská vláda před časem všem Australanům nezabavila palné zbraně a lidé v kavárně měli šanci se podobným magorům bránit jinak něž příborem?"

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik